AGB Euromatrica

YÖn ezennel megbízza az AGES-t, hogy hajtsa végre a tranzakciót és fizesse ki a matricáért járó összeget az érintett Euromatrica-országoknak (DK, L, NL, S).

 

Ha a használt kártyát nem személyesen Önnek adták ki, akkor Ön az AGES-t annak a vállalatnak a nevében és számlája alapján bízza meg, amelynek a kártyát kiadták.

 

Ön elfogadja, hogy az Eurovignette foglalás igénylése mellett az Ön aktuális IP-címét is tartalmazó adatok megőrzésre kerülnek. Az IP-cím az Euromatrica érvényességének lejárta után 3 évvel kerül törlésre.

 

Ha vissza kívánja kapni a matricáért fizetett bármely összeget, kérjük, használja a visszatérítési eljárást. Az eljárásról és annak követelményeiről további információt a Visszatérítésekre vonatkozó információk menüpontban talál.

 

A végrehajtott ügyletekből eredő vagy azokkal kapcsolatban felmerülő jogvitákra a Német Szövetségi Köztársaság joga az irányadó, az Egyesült Nemzetek Szervezetének kizárásával. Egyezmény az áruk nemzetközi adásvételére vonatkozó szerződésekről (CISG). A jogvitákra az AGES ETS GmbH székhelye szerinti bíróságok az illetékesek.